FuWa ÅBNINGSTIDER:
RESTAURANT:
Mandag: kl.16-22
Tirsdag: LUKKET
Onsdag - fredag: kl.16-22
Lørdag - søndag: kl.12-22
(Køkkenet lukker 21:30)

BAR:
Mandag, onsdag - søndag: kl.16 Lørdag – søndag kl.12:00


FuWa

Dim Sum


Dim sum er et let kinesisk måltid, der ofte bliver serveret med kinesisk te. I Kina spiser man ofte måltidet som brunch eller frokost. Dim sum består af et bredt udvalg af små retter, der er lige fra sødt til saltet. Det er ofte en kombination af kød, grøntsager, havdyr og frugt. Traditionale Dim Sum indeholder forskellige varianter af små pakker af rismels eller wanton, som er dampet eller friturestegte. Det kan også være små potioner af rissuppe eller barbecue-grillede pattegris-spareribs eller mere eksotiske retter som kyllingefødder, andetunger og strimlet vandmand.

Tradition

Der findes efterhånden tusindevis af Dim Sum varianter i Kina. Men det hele startet i provinsen ved Kanton området, hvor familierne lavet små retter som snacks med kærlighed til deres mænd og sønner, der kommer hjem fra deres hårdt arbejde på markerne. Herefter fik retterne navet Dim Sum, som betyder direkte oversat "del af hjertet". Ideen bliver hurtigt udbredt i byerne og Dim Sum bliver til en del madkulturen i Kanton.

I restaurant FuWa tilbyder kokken nogle udvalgte Dim Sum varianter, som han synes finder success hos danskernes smag ud fra sine snart 20 års erfaring i Danmark.


______________________________________________________________________________
Download Dim Sum kort her.


______________________________________________________________________________

Fresh Homemade Frozen Cantonese Dim Sum For Self Service